Umetnik

Umetnik - Andrés Iniesta | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrés Iniesta
DIMENZIJA
11,44 MB
IME DATOTEKE
Umetnik.pdf
ISBN
9712208186378

OPIS

Andrés Iniesta velja za enega najboljših nogometašev svoje generacije, ki ga soigralci zaradi magije, ki jo izvaja na igrišču, pogosto imenujejo kar nogometni Harry Potter.Potem ko je zaključil La Masio, legendarno mladinsko akademijo nogometnega kluba Barcelona, je Andrés Iniesta leta 2002, pri osemnajstih, prvič zaigral za prvo ekipo kluba. V sezoni 2004/2005 je postal stalni član prve enajsterice, kjer je obdržal svoje mesto vse do danes. V tem času je kultnemu katalonskemu klubu pomagal do neverjetnega niza lovorik – z Barço je osvojil kar osem naslovov državnega prvaka in štiri evropske naslove. Za špansko reprezentanco je doslej zbral že več kot sto nastopov in z njo dvakrat postal evropski prvak, leta 2010 pa je dosegel zmagoviti zadetek, s katerim je Španiji priboril prvi naslov svetovnega prvaka.Knjiga Umetnik nazorno opisuje Andrésovo pot – predstavi nam Iniesto kot nadobudnega fanta, ki je skoraj spal z žogo, kot žalostnega mladostnika, ki je težko prebolel ločitev od staršev, kot ljubečega očeta in moža, ki je v življenju skusil marsikatero grenko izkušnjo, in seveda kot nenadkriljivega Modreca v članski vrsti enega najboljših nogometnih klubov vseh časov, katerega pot na vrh pa ni bila vselej gladka in ravna.

artiste) je vrlo talentovan, stručan i obučen muzičar (instrumentalista, pevač, igrač, kompozitor, dirigent) koji se od ostalih muzičara odvaja: . visokim profesionalnim nivoom i velikom potrebom da sebe (svoje misli i osećanja) izrazi, kvalitetom (vlada zanatom: vrhunska tehnika, lep ton i čista intonacija; izrazita muzikalnost), Naslov teme: samostojni kulturni umetnik-prispevke plačuje država-davčni obračun.

Zadnje ugotovitve kažejo, da ga je zapisal umetnik. U muzici, vrhunski umetnik (eng. artist i fr.

POVEZANE KNJIGE