Ta knjiga te ljubi

Ta knjiga te ljubi - PewDiePie | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
PewDiePie
DIMENZIJA
6,43 MB
IME DATOTEKE
Ta knjiga te ljubi.pdf
ISBN
3733577949257

OPIS

TA KNJIGAJE PAMETNEJŠAIN LEPŠAOD TEBETA KNJIGATE BO NAVDUŠILATA KNJIGATE LJUBIPred nekaj leti sem na twitterju izvedel, da je eden od oboževalcev vzel enega od mojih tvitov in ga spremenil v čudovito sliko z modrostjo. Šlo je za modrost, ki sem jo napisal kot parodijo na vse tiste strašne bisere modrosti, ki krožijo po internetu. In tako sem se zavedel, kako velik vpliv imajo moji čudoviti umotvori. Kaj kmalu mi je postalo jasno, da ljudje nujno potrebujejo moja razmišljanja. Toda, ali je svet pripravljen na takšno razsvetljenost?(Prosim, ne citirajte tega)Priznati moram, da nikoli nisem razumel, kaj je namen teh modrosti. Če bi upošteval polovico stvari, ki jih preberem na spletu, bi bil danes nekje čisto drugje. Še več, če bi upošteval splet, bi se moje življenje kar hitro in temeljito iztirilo. Ampak kljub temu splet še vedno na ves glas kriči ključne besede za navdihovanje ljudi: sreča, vztrajaj, pozitivnost, dobrota. Zakaj me neznanci zbadajo s stvarmi, ki jih ne morem imeti? Kdo so ti sadistični in domišljavi avtorji spletnih modrosti?(Prosim, ne citirajte tega)In tako sem za štos sklenil, da bom napisal knjigo navdihujočih modrosti. Čisto pravo knjigo, polno PewDiePiejevih modrosti. Ali lahko upam, da vas bo spodbudila, vam vlila poguma in moči, da boste zaživeli polno življenje? Vam bo mogoče pomagala, da boste tiste navdihujoče modrosti na spletu odslej brali z malo večjimi zadržki? Ali pa vam bo le krajšala čas med napornim izločanjem blata, na katerega vas bo med branjem pritisnilo?

Vsakdo ima kdaj slab dan ali kakšno slabo življenjsko izkušnjo, iz ... Njena knjiga iz leta 2002 The Last American Man je bila finalistka tako v tekmovanju za nagrado National Book kot za nagrado National Book Critics Circle. Odkar so januarja leta 2006 izdali njeno knjigo Jej, moli, ljubi, je bila ta kar 57 tednov na prvem mestu lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa. S svojimi izkušnjami in mislimi te vrnem na pravo pot, kamor spadaš.

Louise in Roberta zanima, kaj ta stavek pravzaprav pomeni; ugotavljata, da se življenje ne zgodi tebi, ampak zate. Življenje te ljubi in v sebi imaš moč, da si ustvariš življenje, ki ga boš imel rad. Ta knjiga pri nas ni v prodaji! ...

POVEZANE KNJIGE