Računalniško programiranje za otroke

Računalniško programiranje za otroke - Carol Vorderman | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carol Vorderman
DIMENZIJA
6,60 MB
IME DATOTEKE
Računalniško programiranje za otroke.pdf
ISBN
2452763017544

OPIS

Edinstven vodnik, poln slik in natančnih navodil. Od dvojiške kode do izdelave iger.

Kliknite https://www.scratchjr.org/ povezavo, če želite odpreti URL. Računalniško opismenjevanje; Didaktične igre; Brez knjige; Uporaba miške; Črke, številke, znaki; Besede; Stavki, stičnost; Programiranje - prvi koraki; Varna raba interneta; Črke, številke, znaki (vaje za uporabo tipkovnice) Igrivo tipkanje. Igrica ima 3 težavnostne stopnje (klikni gumb s kolesoma).

avgusta 2019 ob 08:44 Če znamo uporabiti kateri koli program, še ne pomeni, da razumemo delovanje računalnika, še manj, da smo res računalniško pismeni. Je programiranje primerno za otroke? Računalniško programiranje je znanje, ki je dostikrat pripisano le izobraženim strokovnjakom, ki delujejo na področju znanosti, tehnologije, inžinirstva in matematike. Njih smatramo za ustvarjalce tehnologij, za nas ostale ljudi pa programiranje pogosto ostaja neke vrste magija. Računalniško programiranje je dejavnost, katere cilj je ustvarjanje novih računalniških programov ali njihovih sestavnih delov na temelju določenih pravil.

POVEZANE KNJIGE