Prinčeva izbranka

Prinčeva izbranka - Victoria Alexander | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Victoria Alexander
DIMENZIJA
3,86 MB
IME DATOTEKE
Prinčeva izbranka.pdf
ISBN
1801714921309

OPIS

Desetletna lady Jocelyn Shelton ni premožna, njene sanje pa so še kako žive in močna spodbuda za vse, kar počne v življenju. Ko v Londonu vstopa v družbo kot čedna osemnajstletna dama, vse sile usmeri v uresničevanje svoje želje. Ko jo opazi avalonijski princ Alexei, vse kaže, da je že skoraj na cilju. A zgodi se, da nehote posluša pogovor zarotnikov, skoraj dobi nož v glavo, zares pa poljub neznanega čednega moškega. Še isti večer ji isti moški še enkrat reši življenje. To je vikont Rand, ki je v službi njegovega veličanstva. Ker kaže, da nevarnost za lady Jocelyn ni minila, se Rand kot človek časti poroči z njo in jo odpelje na varno na grad svojega strica. Kljub temu, da so vse njene sanje razdrte, se Jocelyn pogumno sooča z usodo in spotoma odkriva pravo ljubezen, razrešuje pa tudi predsodke, ki ji zamegljujejo pot do nje.

Namreč, pod desetimi blazinami in odejami je postavila eno in edino zrno graha, da bi preverila, če ga bo princesa začutila. Prinčeva izbranka (The Prince's Bride) Victoria Alexander. Desetletna lady Jocelyn Shelton ni premožna, njene sanje pa so še kako žive in močna spodbuda za vse, kar počne v življenju.

Ko v Londonu vstopa v družbo kot čedna osemnajstletna dama, vse sile usmeri v uresničevanje svoje želje. Ko jo opazi avalonijski princ Alexei, vse kaže, da je že skoraj na cilju. Prinčeva izbranka Meghan se je za posebno priložnost napravila v dolgo obleko s cvetličnim vzorcem in se odlično zlila z razkošnim okoljem, po mnenju mnogih pa je povsem zasenčila nevesto v skromni beli obleki.

POVEZANE KNJIGE