Ponižani in razžaljeni

Ponižani in razžaljeni - Fjodor M. Dostojevski | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fjodor M. Dostojevski
DIMENZIJA
11,76 MB
IME DATOTEKE
Ponižani in razžaljeni.pdf
ISBN
4792059939419

OPIS

»To razgrebanje rane in naslajanje nad bolečino sem razumel: to je užitek mnogih ponižanih in razžaljenih …«Ponižani in razžaljeni so najbolj avtobiografsko delo Dostojevskega. Ko je Dostojevski leta 1860 začel pisati ta roman, je bil star devetintrideset let. Za sabo je imel nedokončan študij na šoli za vojaške inženirje in več zdaj bolj, zdaj manj odmevnih literarnih del.

Govori o trpljenju zaradi spomina na žalitve ter o naporni poti do odrešujočega odpuščanja. Tema, ki se nas gotovo dotika: na osebni, skupnostni, narodni ravni.

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. II PONIŽANI IN RAZŽALJENI Dostojevski Prevzem v Ljubljani Ne pošiljam po pošti. Mesto in poštna številka 1000 Ljubljana Regija Osrednjeslovenska Država Slovenija Rim - Posmehovanje, ki ga je bil premier Berlusconi deležen v Bruslju, ko so novinarji vprašali nemško kanclerko Merklovo in francoskega predsednika Sarkozyja, kaj menita o Vitezu... Ponižani in razžaljeni funkcionarji, uradniki in javni uslužbenci.

POVEZANE KNJIGE