Pa se je to res zgodilo?

Pa se je to res zgodilo? - Ambrož Kvartič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ambrož Kvartič
DIMENZIJA
8,51 MB
IME DATOTEKE
Pa se je to res zgodilo?.pdf
ISBN
7497055243069

OPIS

Sodobne povedke (tudi urbane legende) […] so neverjetne, nenavadne, bizarne, \'gnusne\', strašljive, grozljive pa tudi humorne zgodbe, ki neprestano vznikajo in izginjajo v vsakdanji komunikaciji in se vedno znova umeščajo v realni izkustveni svet svojih pripovedovalcev. Ambrož Kvartič – iz besedila Tako kot so bile nekoč tradicijske povedke vselej možne in verjetne, se enako dogaja danes, kar je mogoče zaradi pripovedovalčeve individualizacije zgodb in njihove lociranosti v konkretni prostor in čas. S tem avtor utrjuje spoznanje, da so zgolj časovne in konkretne lokacijske umestitve tisto, kar sodobne povedke loči od tradicijskih. Marko Terseglav – iz recenzije

Ki te bolijo, prizadenejo. Kaj bi še le lahko omenila? Ki ti vzamejo dostojanstvo? Ki ti vzamejo pravico. Metka Šeškar je v oddaji Ljubezen po domače prirasla k srcu številnim gledalcem.Na koncu je izbrala Jožeta Drabika, a na žalost ni šlo vse po načrtih.Ko se je Metka končno odprla in premagala strah pred novim razmerjem, je doživela hladen tuš.

Svoj odgovor zapiši v komentar in tvoja je lahko lepa nagrada! Pa se je to res zgodilo? book. Read reviews from world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE