Misli moči

Misli moči - Louise L. Hay | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Louise L. Hay
DIMENZIJA
4,72 MB
IME DATOTEKE
Misli moči.pdf
ISBN
6826003082250

OPIS

Misli moči vsebuje obilico pozitivnih afirmacij. Imate moč in pristojnost usmerjati svoje misli in svoje življenje. S prebiranjem teh afirmacij – po ene na dan, več naenkrat ali zgolj tistih, ki se vam odprejo na slepo – delate prvi korak k ustvarjanju bolj izpolnjujočega življenja. Dan za dnem … in preželo nas bo – Življenje.

Potrpežljiva sem, saj je za prehod potreben notranji mir. Naj se zgodi na ljubeč ... Misli moči 14.00 € 13.30 € Nova izdaja S prebiranjem teh afirmacij - po ene na dan, več naenkrat ali zgolj tistih, ki se vam odprejo na slepo - delate prvi korak k ustvarjanju bolj izpolnjujočega življenja. Motivacijske misli o moči.

Govorimo in razglabljamo in se pritožujemo in na koncu razočarani ugotovimo, da je s svetom nekaj narobe, ne pa z nami. Misli moči: 365 afirmacij za vsak dan (3. izdaja) Trda - 17.

POVEZANE KNJIGE