Kako prebudimo svoj polni potencial

Kako prebudimo svoj polni potencial - Paramhansa Yogananda | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paramhansa Yogananda
DIMENZIJA
4,35 MB
IME DATOTEKE
Kako prebudimo svoj polni potencial.pdf
ISBN
9522780195297

OPIS

Paramhansa Yogananda vam ponuja sočutno in mogočno podporo pri »plavanju po reki navzgor proti trajni sreči«. Kot pravi sam: »Popolna Božja podoba znotraj vas je popačena zaradi vašega mentalnega nemira ... Naučite se, kako pomiriti mentalne valove s čarobno palico osredotočenosti, in uzrli boste svoje nepopačene, vsemogočne sposobnosti.«V tej praktični in navdihujoči knjižici, prepleteni z značilnim Yoganandovim humorjem in človeškostjo, vas bo naučil:- Kako se otresemo starih, omejujočih navad in prepričanj- Kako razvijemo nove in koristne navade- Kako uporabljamo silno moč uma- Razumeti koristi meditacije- Natančnih meditativnih postopkov – »največje darilo Indije svetu«- Kako odklenemo svoj polni potencialKnjiga bo vaša prijateljica in zemljevid na najpomembnejšem od vseh potovanj: na potovanju odkrivanja svojega višjega jaza.

Nisem se zadovoljila z dejstvom medicine, da sem žrtev genetike, še manj pa, da bi pustila za sabo svojo mlado družino in prezgodaj končala svoje življenje. Kako smo ves čas srečni . Redna Cena: 16,90 € Dodaj v košarico.

koraki . 1 Ugotovite, kaj je vaš "pravi" potencial.

POVEZANE KNJIGE