Jedi za razstrupljanje

Jedi za razstrupljanje Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,1 MB
IME DATOTEKE
Jedi za razstrupljanje.pdf
ISBN
9843235057100

OPIS

Knjiga Jedi za razstrupljanje je vodič k hranljivi prehrani, ob kateri se boste počutili najbolje in boste tudi videti tako. Knjiga vsebuje veliko naravnih receptov, ki dokazujejo, da zdrava prehrana ni dolgočasna ali omejujoča, in kaže, kako kar najbolje izkoristiti hranljivost zdravih sestavin in pripraviti jedi, ki ne vsebujejo pšenice, glutena in mlečnih izdelkov, a so zelo okusne.

Kadar je naše telo polno toksinov, in jetra pretirano zamaščena, lahko okvarijo delovanje imunskega sistema in začnejo se težave.. V tem primeru pomaga dieta za zamaščena jetra, vendar bomo za svoje zdravje naredili največ, če vsakodnevno uživamo hrano, ki že sama po sebi razstruplja organizem..

... meso in ostale praznične jedi? Pravi čas je, da se telesu (natančneje jetrom) pomagamo znebiti vseh toksinov, ki so se v njem ... Decembrski prazniki, ko smo si pogosto privoščili sladko, mastno ali začinjeno hrano, so za nami.

POVEZANE KNJIGE