Grešno povabilo

Grešno povabilo - Suzanne Enoch | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzanne Enoch
DIMENZIJA
5,31 MB
IME DATOTEKE
Grešno povabilo.pdf
ISBN
5825051377115

OPIS

Sedem hčera, godnih za poroko … in lord Zachary Griffin, ki je kot naročen, da jim pri tem pomaga.Ne nazadnje je misel, da bi prelepe Witfeldove sestre podučil, kako uloviti in si podrediti moškega – ali ga celo ujeti v zakon, precej mikavna. Še posebej izjemna Caroline Witfeld, najživahnejša in najmanj lahkomiselna, je največja skušnjava izmed vseh.Zachary se ne zaveda, da Carolinini hrepeneči pogledi niso toliko znak silne medsebojne privlačnosti, kolikor so pogledi dekleta, ki si prizadeva, da bi jo sprejeli na prestižni konservatorij za umetnost. Ko bi ji le uspelo naslikati te visoke ličnice, to aristokratsko čelo in ta mogočna ramena, potem bi se ji uresničile sanje.Vendar pa Caroline kaj kmalu začne sanjati povsem drugačne sanje – v katerih se pojavlja očarljivi malopridnež – in že je moč opaziti neprimerno vedenje, ki se komajda spodobi za damo, predano umetnosti … razen če se seveda ne bo predala umetnosti ljubezni.

- Prevod dela: An invitation to sin ISBN 978-961-7015-00-3 (broš.) COBISS.SI-ID 90392065 Serija: With this ring , S tem prstanom, 1.knjiga Zvrst: ZG 11 * * * ½ 46 vote Zgodovina. Po rezultatih paleografske analize sodeč so nastali v obdobju med letoma 972 in 1039, verjame pa se, da že pred letom 998, izvirno besedilo pa naj bi nastalo že v 9.

Suzanne Enoch. 12,99 ... Grešno povabilo (broširana) Družina Griffin, 2.

POVEZANE KNJIGE