Dnevnik nabritega mulca

Dnevnik nabritega mulca - Jeff Kinney | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeff Kinney
DIMENZIJA
9,55 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik nabritega mulca.pdf
ISBN
4556651651825

OPIS

Prav to se sprašuje naš vrli junak Grega Tepež, ko se mesto odloči, da se bo izklopilo z elektrike in vseh naprav. Toda sodoben slog življenja ima svoje prednosti in Grega kislo ugotavlja, da mu življenje kot so ga živeli nekoč ne ustreza.

Gregu Heffleyju se zdi srednja šola nekaj najbolj neumnega, kar so kdaj iznašli. Gre za kraj, poln skritih družbenih pasti in groženj: tepcev, poniževanj s spodnjim ... Filmi / Dnevnik nabritega mulca 2: Robi je car .

Pripetilo se mu je nekaj tako skrajno sramotnega, da mora storiti vse in še več, da ohrani to skrivnost samo zase in da nihče, ampak ... Dnevnik nabritega mulca: Kaplja čez rob (mehka vezava) Sprijaznimo se, Grega Tepež bo vedno ostal nabrit. Le nekdo mora to dopovedati njegovemu očetu.

POVEZANE KNJIGE