Žogica Nogica

Žogica Nogica - Jan Malík | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Malík
DIMENZIJA
4,22 MB
IME DATOTEKE
Žogica Nogica.pdf
ISBN
9754359275645

OPIS

Pravljico Žogica Nogica marsikateri otrok pozna zaradi knjižnih izdaj, lutkovne igre Žogica Marogica ali pa zaradi kasete Žogica Nogica, ki je prvič izšla leta 1978. V Lutkovnem gledališču Ljubljana je bila prvič uprizorjena leta 1951, do zdaj so odigrali že več kot 1100 predstav.Zdaj je ta slikaniška klasika skupaj z zgoščenko spet med nami z novimi ilustracijami Petra Škerla, ki je eden najboljših slovenskih likovnih ustvarjalcev v zadnjem desetletju.

programu O nas. Žogica je bila najprej pizzerija in špageterija, danes pa je daleč naokoli poznana kot dobra, ma ne samo dobra, odlična ošterija! Hrana je okusna in lahkotna, ker je domača, skuhana po »noninih« in drugih primorskih receptih, posebej lepo pa diši iz krušne peči. Takrat je Žogica Marogica očitno zaradi lažjega rimanja postala še Nogica.

Prikaži pot do poslovalnice 05 300 52 40 . Odprto omrežje.

POVEZANE KNJIGE