Živali v divjini

Živali v divjini Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,40 MB
IME DATOTEKE
Živali v divjini.pdf
ISBN
2678359966035

OPIS

Prva knjiga o živalih, ob kateri boste uživali s svojim malčkom. Lepe fotografije bodo spodbujale njegovo domišljijo in bodo neizčrpen vir zabave in pogovorov.Pod vsako sliko je pravilno ime živali, tako da bo vaš otrok lahko obogatil svoj besedni zaklad.

Nekaterim od njih lahko človek celo postane kosilo. Kaj če bi živali, ki naj bi že izumrle, v resnici še obstajale? Metode, ki se uporabljajo za razglasitev izumrtja živalske vrste, niso popolnoma zanesljive. Od pripovedi prič, do fotografij: obstajajo dokazi, da naj bi nekatera izmed teh bitij še vedno živela v divjini. V prvi oddaji Preživetje v divjini v novi sezoni smo lahko spremljali ekstremnega športnika iz Ljubljane.

Tigri živijo v težko prehodnih gozdovih Azije, kjer so po navadi dobro skriti. Za razliko od večine drugih mačk imajo radi vodo in veliko plavajo ali pa se v vodi samo hladijo. Seznam zavarovanih živalskih vrst v Sloveniji je narejen na podlagi Uredbe o zavarovanih prosto živečih živalskih vrstah, ki vsebuje poleg splošnih določil tudi dve prilogi.Poleg priloge 1, t.

POVEZANE KNJIGE