Zima vezilja

Zima vezilja - Svetlana Makarovič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Svetlana Makarovič
DIMENZIJA
6,23 MB
IME DATOTEKE
Zima vezilja.pdf
ISBN
1333468740366

OPIS

Petinštirideset haikujev. Kristalna bolečina, odeta v žled. Svetlana Makarovič z novo pesniško zbirko zareže močno kot zmeraj.Pesnik hodi po drugačnih poteh. - Svetlana Makarovič

z baladno pravljico Sneguročka in pesniško zbirko V tem mrazu, v letošnji zimi pa tudi z novo pesniško zbirko haikujev z naslovom Zima vezilja.. Tako kot v prejšnjih pesniških zbirkah je tudi v to pesnica uvezla grozo in lepoto sveta. Pri Mladinski knjigi je izšla pesniška zbirka Zima vezilja Svetlane Makarovič.

V oddaji pa nismo govorili le o bolečini, ampak tudi o Formatu: luči, razstavi Tanje Milharčič in Nike Rupnik. Skupno jima je ukvarjanje s pedagoško prakso, iz katere črpata poseben pristop k ... Tokrat stopa med nas z novo pesniško zbirko Zima vezilja.

POVEZANE KNJIGE