Urbani menih

Urbani menih - Pedram Shojai | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pedram Shojai
DIMENZIJA
5,82 MB
IME DATOTEKE
Urbani menih.pdf
ISBN
2626079416568

OPIS

V sodobnem svetu si vsi prizadevamo najti srečo in zadovoljstvo, a zdi se, da bolj ko uporabljamo tehnologijo, več stvari se sfiži. Kaj delamo narobe? Kaj bi bilo treba narediti, da bi našli svoje sidrišče? Pedram Shojai nam zaupa, kako je mir zenovskih mojstrov dosegljiv tudi v današnjem hitrem svetu, saj z nekaj vaje lahko tudi vi ustavite čas, si napolnite baterije in se osredotočite na stvari, ki so zares pomembne.Urbani menih razkriva skrivnosti, kako celo v najzahtevnejših okoliščinah odpreti srce, izostriti um in najti realen občutek blaginje. Avtorjev praktični program za obvladovanje življenja združuje jasne nasvete in vaje, ki vam lahko izboljšajo življenje. Naučite se spoštovati svoje telo s primerno hrano in se osvobodite zasvojenosti s toksičnimi snovmi in izkušnjami. Naj se vaše telo in um vsak dan umirita z večernimi meditacijami, sproščajočimi vajami in obredi, ki bodo vsakemu stresu ali nerešenemu problemu preprečili vstop v spalnico in vam pomagali bolje spati.Knjiga je zasnovana kot vaša pomočnica, ki vas bo spremljala v tem norem svetu, v katerem živimo. Umažite jo, popišite jo in jo nosite s sabo, ker vam bo pomagala postati urbani menih. Ni se vam treba preseliti ali korenito spremeniti svojega zdajšnjega življenja. Mir lahko najdete v sebi in knjiga vas bo naučila, kako umiriti kaos v svoji glavi.

Ampak kariero o hajzlu, to sem mislil. Odpiralni čas Danes so odprte naše naslednje knjižnice: Lendava, 8.00-16.00 Hotiza, 12.00-16.00 Kobilje, 16.00-20.00 Turnišče, 8.00-12.00; 13.00-15.00 Klara je v epizodi omenila knjigo Urbani menih in podcaste The BossBabe, To be magnetic in Lewis Howes. Trening @melissawoodhealth, meditacijo Tara Brach, ki jo najdeš na You Tubeu.

junija, ob 9:06 Založnik o knjigi V sodobnem svetu si vsi prizadevamo najti srečo in zadovoljstvo, a zdi se, da bolj ko uporabljamo tehnologijo, več stvari se sfiži. Urbani menih (ŽK) - Pedram Shojai. V sodobnem svetu si vsi prizadevamo najti srečo in zadovoljstvo, a zdi se, da bolj ko uporabljamo tehnologijo, več stvari se sfiži. DRAMATIKA 1.

POVEZANE KNJIGE