Rokovnik V ritmu narave 2017

Rokovnik V ritmu narave 2017 - Barbara Lipovšek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Lipovšek
DIMENZIJA
9,99 MB
IME DATOTEKE
Rokovnik V ritmu narave 2017.pdf
ISBN
3759588720675

OPIS

Načrtujte svoje leto v ritmu narave – s spodbudnimi mislimi avtorjev, kot so Osho, Louise Hay, Jessica Ortner, Esther in Jerry Hicks idr. V rokovniku so označeni prazniki, dela prosti dnevi in svetovni dnevi, lunine mene, sončevi obrati, mrki in drugi pomembnejši zvezdoslovni dogodki, dodane pa so tudi prazne strani za zapiske po vaši želji.

V tej lepo zgodbi bodo uživali… Krstnik) do jeseni v ritmu padanja, tekom zime in pomladi v ritmu dviganja narave. Kmetijsko prakso si razlagamo z zorenjem rastlin, vsrkavanjem gnojil in vezanjem hranil na strukture prsti v drugi polovici leta ter prebujanje in kaljenje v prvi polovici leta.

Pripoved o polžu, ki zapusti varno zavetje doma in se poda na nevarno pot, da bi izvedel, zakaj so polži počasni, vabi, da se na svet okoli sebe ozrete s svežimi, drugačnimi očmi. V tej lepo zgodbi bodo uživali… Krstnik) do jeseni v ritmu padanja, tekom zime in pomladi v ritmu dviganja narave.

POVEZANE KNJIGE