Poljub za piko na i

Poljub za piko na i - Susan Mallery | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Mallery
DIMENZIJA
9,31 MB
IME DATOTEKE
Poljub za piko na i.pdf
ISBN
9724596101778

OPIS

V Fool\'s Goldu se oglašajo poročni zvonovi, vendar ne za Nevado Hendrix. Njeni sestri sta zaročeni in celo njena mama ima pestrejše ljubezensko življenje od nje. Odločena, da je čas za nov začetek, se prijavi na razpis za svojo sanjsko službo in nato ugotovi, da je njen novi šef pravzaprav njena prva ljubezen. Morda bi še lahko spregledala dejstvo, da sta se že videla gola, nikoli pa ne bo mogla pozabiti, kako ji je strl srce.Tucker Janack privoli v Nevadino pravilo, da bo med njima vladal le poslovni odnos. Konec koncev je ljubezen past, ki se ji gradbeniški milijonar že vse življenje izmika. Toda ko se njun dober poslovni odnos razvije v toliko več, prekršita vsa pravila. Bo kdo od njiju pripravljen znova poskusiti ali jima bo preteklost stala na poti?

Odločena, da je čas za nov ... Serija: Fool's Gold, 4.knjiga Zvrst: S 3 * * * ½ 20 vote ii poljub za piko na i s. mallery uČila int.

prevod: Barbara Golubovac Golob Učila International, zbirka Žepna knjiga, 2016, m. v., 312 str., 10,90 € Vsebuje čokoladni biskvit na katerem sta dve kremi, čokoladna in pomarančna.

POVEZANE KNJIGE