Medvedkova knjižnica

Medvedkova knjižnica - Poppy Bishop | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Poppy Bishop
DIMENZIJA
3,73 MB
IME DATOTEKE
Medvedkova knjižnica.pdf
ISBN
1759508565013

OPIS

Zajček obožuje prigode.Ježek obožuje srečne konce.Miška in lisička pa imata najraje, ko berejo vsi skupaj.Ko prijatelji odkrijejo skrivnostno hišo, polno knjig, se počutijo kot v sanjah.Ampak kaj, ko te knjige pripadajo ogromnemu medvedu …

Ko prijatelji odkrijejo skrivnostno hišo, polno knjig, se počutijo kot v sanjah. Ampak kaj, ko te knjige...

Ježek obožuje srečne konce. Miška in lisička pa imata najraje, ko berejo vsi skupaj. Vabimo vas, da skupaj z nami razgibate možgančke in se zabavate z reševanjem kvizov, skrivank, labirintov, ugank, premetank … za vse starosti! SESTAVLJANKE ZA VSE GENERACIJE NAVODILA za sestavljanje MEDVEDKOVA KNJIŽNICA 36 delov KNJIŽNIČAR KOSMATINEC 36 delov MATILDA 70 delov PRAVLJIČNI SVET 70 delov LJUBEZEN 150 delov KRADLJIVKA KNJIG 198 delov ČAROVNIJA 150 delov BEREM, DA SE ... MEDVEDKOVA KNJIŽNICA Poppy Bishop.

POVEZANE KNJIGE