Medijski pojmovnik za mlade

Medijski pojmovnik za mlade Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,53 MB
IME DATOTEKE
Medijski pojmovnik za mlade.pdf
ISBN
1478238747927

OPIS

Melita Zajc nam predstavi medijsko proizvodnjo, vsebine in občinstva. Ob proizvodnji se natančneje posveti medijskim tehnologijam, organizacijskim oblikam, načinom financiranja in novinarjem, ob vsebinah pa pojmu reprezentacij, družbeni vlogi medijev, razumevanju njihovih vsebin in medijski svobodi. Pri tem se ves čas ozira v preteklost in pogleduje v prihodnost. Posebej jo zanimajo občinstva, ki so najživahnejše in spremenljivo področje sodobne medijske krajine. Nekdanja pasivna občinstva množičnih medijev namreč danes zamenjujejo aktivni uporabniki novih, družbenih medijev, ki so se razvili na svetovnem spletu.Melita Zajc je nekdanja novinarka in urednica ter strokovnjakinja za medije, ki je doktorirala iz filozofije medijev in antropologije vsakdanjega življenja.

Razvrsti po Press enter to collapse or expand ... Zadovoljstvo nam je da predstavimo Evropski pojmovnik za mlade, u kome možeš pronaći važne informacije vezane za omladinski rad u Evropi. Pojmovnik sadrži 30 odrednica koje ti pružaju kratak ... O DRU O ČLOVEK IN DRUŽBA 1.

19,99 € Primerjaj Primerjaj. Primerjaj Dodaj izdelek za primerjavo Dodano.

POVEZANE KNJIGE