Les Goriciennes

Les Goriciennes - Darinka Kozinc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kozinc
DIMENZIJA
11,65 MB
IME DATOTEKE
Les Goriciennes.pdf
ISBN
5784490845407

OPIS

Literarno branje predstavlja knjiga Les Goriciennes, ki jo je napisala Darinka Kozinc z občutljivim pristopom in tankočutnostjo. Pronicljivo je segla v svet preteklosti, v psihološko preizkušeni svet aleksandrink in v njihovo usodo, prepogosto prepojeno z neizbežnimi dvomi in težavami, pa tudi z zaznavnim hrepenenjem in upanjem v sončno prihodnost. Ob prepletanju njihovih usod pa je avtorica začutila tudi vznemirjenost današnjega mladega človeka, ki se pogostoma znajde v bivanjski stiski in z zagnanim iskanjem lastne poti stremi po izhodu iz utesnjujočega življenjskega prostora. Sama avtorica je poskrbela tudi za vinjete, ki zelo posrečeno obogatijo knjigo.

O resničnih ženskah. Ene so se podale v negotovost, v svet, v Egipt; druge so ženske sodobnega časa, ki ... V četrtek, 16.

Rok dobave Vrednost iskanja ... Predstavitev knjige Darinke Kozinc: Les Goriciennes V soboto, 11. marca 2017, ob 19.

POVEZANE KNJIGE