Kokoš

Kokoš - Émilie Beaumont | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont
DIMENZIJA
5,68 MB
IME DATOTEKE
Kokoš.pdf
ISBN
7828752201821

OPIS

Slikanice iz zbirke Kaj je to? so prikupne knjižice z ljubkimi ilustracijami, v katerih otroci najdejo odgovore na vprašanja o kokoši.

V svoji zgodovini se je štajerska kokoš večkrat znašla v krizi, vendar se je vedno našel nekdo, ki jo je rešil. Izlet: Sežana Kokoš Višinski profil Razdalja: 11.1 km Čas hoje: 3 ure 40 minut Zahtevnost: Lahka pot Označenost: Označena Kokoš (670 m) - o C : Država: Italija, Slovenija Planinski venac: Goriško, Notranjsko i Snežniško hribovje: Opis planine: Koča na Kokoši se nahaja na vrhu Jirmanec, le ta pa le 5 minut stran od z gozdom poraščene Kokoši. Z vrha, ki se nahaja južno od Lokavskega polja ter, ki meji med Slovenijo in Italijo, se nam odpre lep razgled ... Koko je eden od vrhov gri evja, ki lo uje Se anski Kras (bolj natan no, Lokavsko polje) od Tr a kega zaliva.

Po ocenah jih je več kot 13 milijard! In njihovo meso je tako priljubljeno, da se ga vsako leto zaužije več kot 33 milijard kilogramov. Poleg tega po svetu kokoši letno izležejo kakih 600 milijard jajc. Štajerska kokoš je edina domača avtohtona pasma kokoši v Sloveniji in avstrijski štajerski.

POVEZANE KNJIGE