Jedi iz žit

Jedi iz žit - Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
11,57 MB
IME DATOTEKE
Jedi iz žit.pdf
ISBN
9576227347009

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:slano pecivo s skuto, domači kruh, čapati, orehova potica, baklava, čemaževa rižota z beluši, riževa solata, ričet, kremna polenta, ajdova kaša z gobami in kislo smetano, prosena kaša s suhimi slivami in jabolčno čežano ... in še številne druge raznovrstne dobrote iz žit za pester vsakdanji jedilnik.

Žita, kaše, kosmiči, moke, stročnice in izdelke iz soje v veliki meri pridelujejo domači pridelovalci, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost in preverjen izvor. pripravi jedi iz različnih vrst žit, varuje zdravje in okolje, izraža pozitiven odnos do ljudi, razvija pozitiven odnos do učenja, izpolnjuje zaupane naloge in jih odgovorno opravi, razume potrebe drugih ljudi in sodeluje z drugimi, se prilagaja spremembam in sledi novostim v poklicu. 3.

22.12.2018. Objava še nima komentarja. KULINARIČNI TEČAJ JEDI IZ ŽIT.

POVEZANE KNJIGE