Dobrote z žara

Dobrote z žara - Uroš Flis, Božica Mirić, Milena Suwa Stanojević | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Flis, Božica Mirić, Milena Suwa Stanojević
DIMENZIJA
8,22 MB
IME DATOTEKE
Dobrote z žara.pdf
ISBN
9495572107094

OPIS

30 preprostih receptov za vsak dan:Svinjska zarebrnica na žaru, bosanski čevapčiči, podujevski uštipci, sardele na žaru, medaljoni morske spake, nadevani lignji na žaru, s sirom nadevane paprike, ajvar, pindžur, malidžano, mlečne kumare … in še številne druge raznovrstne dobrote z žara in priloge k njim za pester vsakdanji jedilnik.

Ljubitelji dobrot z žara ste lahko sodelovali tudi v nagradni igri, v kateri ste se potegovali za paket ... Založnik o knjigi. 30 preprostih receptov za vsak dan:.

Dača (vikend hiška) je za Ruse sveti kraj, kamor se ob vikendih zatečejo pred mestnim vrvežem. Svež zrak, vrtnarjenje in pečena ... Dobrote z žara, šlogarica iz kart in rok Objavljeno 11.

POVEZANE KNJIGE