Dobra jed se sama ponuja

Dobra jed se sama ponuja - Klarisa M. Jovanović | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Klarisa M. Jovanović
DIMENZIJA
11,71 MB
IME DATOTEKE
Dobra jed se sama ponuja.pdf
ISBN
8214640405031

OPIS

Iz Galebove knjižne zakladnice prihaja tudi knjiga avtorice Klarisa M. Jovanović in (il. Veno Dolenc) Dobra jed se sama ponuja (Jedi stoletij za sodobne čase), ki prinaša sporočilo o pomembnosti kulinarične dediščine.Z zgodbami o jedeh nas avtorica pelje v svet receptov slovenskih receptov, ki so lahko še kako zanimivi za razburjanje naše sodobne ter predvsem inovativne kulinarične ustvarjalnosti in jih hkrati mojstrsko povezuje s pregovori o hrani, ki so se ohranili v slovenskem jeziku.

Z zgodbami o jedeh nas avtorica pelje v svet receptov slovenskih receptov, ki so lahko še kako zanimivi za razburjanje naše sodobne ter predvsem ... Dobra jed se sama ponuja. (Slovenski pregovor) PONEDELJEK, 11.9.2017 Podatki o alergenih, ki jih vsebuje Malica graham kruh, lečni namaz, paradižnik, kamilični čaj gluten(pšenica), laktoza Kosilo kostna juha s zdrobovimi žličniki, mesne kroglice v omaki, korenčkov ... IZVRSTNO DARILO ZA VAŠE NAJDRAŽJE ALI POSLOVNE PARTNERJE: AČKINI DARILNI BON ZA 10,15,25 IN 25 EUR! FANTOM BAR NA NOVI LOKACIJI FANTOM BAR + HIŠA ANČKA - ZDRUŽENA NA CELJSKA CESTA 5, 2380 Slovenj Gradec 0590 34829 DOBRA JED SE SAMA PONUJA.

Eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran. Zelje želodec samo nastelje.

POVEZANE KNJIGE