Dekle pred njo

Dekle pred njo - J. P. Delaney | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. P. Delaney
DIMENZIJA
9,9 MB
IME DATOTEKE
Dekle pred njo.pdf
ISBN
9414484841539

OPIS

Psihološki triler, ki skozi kalejdoskop dvoličnosti, smrti in prevare prepleta dozdevno srečno usodo ene ženske in skrivnostno usodo druge.Prosim, naredite seznam vsega svojega imetja, ki se vam zdi nujno za življenje.Prošnja se zdi nenavadna, celo vsiljiva – in za ženski, ki odgovorita, so posledice uničujoče.EMMAEmma, ki se sooča s travmatičnimi posledicami vloma, išče novo stanovanje. Toda nobeno se ji ne zdi cenovno sprejemljivo ali dovolj varno, vse dokler ne naleti na One Folgate Street. Stavba je arhitekturna mojstrovina: minimalistična zgradba iz bledega kamna in stekla. Vendar ima hiša pravila. Skrivnostni arhitekt, ki jo je zasnoval, ohranja popoln nadzor: nobenih knjig, nobenih blazin, nobenih fotografij, navlake in osebnih predmetov. Prostor je namenjen temu, da predrugači stanovalca.JANEJane po osebni tragediji potrebuje nov začetek. Ko odkrije One Folgate Street, jo hiša takoj pritegne – prav tako njen vzvišeni, a zapeljivi stvarnik. Po vselitvi hitro izve za prezgodnjo smrt nekdanje najemnice, ki je bila njenih let in podobnega videza. Medtem ko se trudi ločiti resnico od laži, nevede sledi istemu vzorcu, sprejema iste odločitve, srečuje iste ljudi in izkuša isto grozo kot dekle pred njo.

Pomanjšaj pisavo besedila. Kdaj zaprositi partnerico? Raziskave kažejo, da so dekleta v zakonski stan pripravljena skočiti nekoliko prej od svojih partnerjev, a nas bolj kot to zanima, kdaj je čas, da pokleknemo pred njo oz. kaj izdaja, da ste pripravljeni na ta korak in da je tudi ona pripravljena reci 'da'. Dekle namreč lahko pride tudi samo na posvet, na katerem lahko vpraša vse, kar jo zanima v zvezi s telesom in njegovimi funkcijami, o kontracepciji in zaščiti pred spolno prenosljivimi boleznimi, pa tudi o splošnem zdravju še preden se prvi spolni odnos zgodi. Dekle pred njo (The Girl Before) knjiga avtorja/ice J.P.

Prevod: Marko Bogataj. Žanr: kriminalni roman, psihološki roman.

POVEZANE KNJIGE