Živali okoli nas

Živali okoli nas Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,76 MB
IME DATOTEKE
Živali okoli nas.pdf
ISBN
9820454527015

OPIS

Prva knjiga o živalih, ob kateri boste uživali s svojim malčkom.Lepe fotografije bodo spodbujale njegovo domišljijo in bodo neizčrpen vir zabave in pogovorov.Pod vsako sliko je pravilno ime živali, tako da bo vaš otrok lahko obogatil svoj besedni zaklad.

Samo v vednost, bik pri tej starosti bi moral ob pravilni oskrbi tehtati okoli 1000 kilogramov,« so zapisali na facebooku v društvu. FOTO: Društvo za zaščito konj/Center za rejne živali Pončo Živali okoli nas Besedilo: Miha Naglič Kategorija: GG Plus / sobota, 23.

Cena 22,95 EUR Klubska cena: 18,35 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > Včasih nas motijo nekatere živali okoli naših hiš kot so miši, podgane, sive vrane ter netopirji in gnezdeče sove na naših podstrešjih.

POVEZANE KNJIGE