Zgodba o polžu, ki je odkril pomen počasnosti

Zgodba o polžu, ki je odkril pomen počasnosti - Luis Sepúlveda | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luis Sepúlveda
DIMENZIJA
4,3 MB
IME DATOTEKE
Zgodba o polžu, ki je odkril pomen počasnosti.pdf
ISBN
2931865798718

OPIS

Priznani čilski pisatelj je v tej poetični zgodbici spisal poklon počasnemu ritmu narave. Pripoved o polžu, ki zapusti varno zavetje doma in se poda na nevarno pot, da bi izvedel, zakaj so polži počasni, vabi, da se na svet okoli sebe ozrete s svežimi, drugačnimi očmi. V tej lepo zgodbi bodo uživali mladi in malo starejši bralci, stari vse od 8 pa do 88 let.Luis Sepúlveda je za svoja dela prejel več nagrad. Uspeh je požel tudi pri slovenskih bralcih, in sicer z Zgodbo o mačku, ki je naučil galebko leteti ter knjigo Starec, ki je bral ljubezenske romane.»Luis Sepúlveda v svojih zgodbah obudi vse, kar je bistveno v življenju.« La Stampa

Ker se zaradi tega ves čas pritožuje oziroma polžje starešine o tem ... Luis Sepúlveda. Zgodba o polžu, ki je odkril pomen počasnosti.

Pa je zapustil počasne polžje kolege in se s svojo počasnostjo odpravil v neznano. Vse to je tvoje (PAVČEK) Poletje pod lastovičjim zvonikom (PREGL) Deček Brin na domačem kolišču (PREGELJ) Prodam Rozinkota (SANTOS) Zgodba o polžu, ki je odkril pomen počasnosti (SEPULVEDA) Neverjetne počitnice (SIVEC) Slepomišnice Sosed pod stropom (SVETINA) SEPULVEDA, Luis Zgodba o polžu, ki je odkril pomen počasnosti Oda prijateljstvu papir 2016 P VARUFAKIS, Janis Ta svet je lahko boljši papir 2016 M Muminočkovi spomini Muminočkovi spomini papir 2016 P USPENSKI, Edvard Stric Fjodor, pes in maček papir 2016 P BUSCAGLIA, Leo Jesen listka Timija papir 2010 C FINŽGAR, Frank Saleški Sama papir ... Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper, Biblioteca centrale Srečko Vilhar Capodistria. - (05) 66 32 618, (05) 66 32 617 - Oddelek za mlade bralce, Verdijeva 2, 6000 Koper. V slovenščino ga je prevedla Vesna Velkovrh-Bukilica - Zgodba o polžu, ki je odkril pomen počasnosti; Zgodbo o mačku, ki je naučil galebko leteti, pa je, tako kot Starca, ki je bral ljubezenske romane, prevedla Blažka Müller Pograjc.

POVEZANE KNJIGE