Zemlja

Zemlja - Emmanuelle Kecir-Lepetit | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emmanuelle Kecir-Lepetit
DIMENZIJA
4,81 MB
IME DATOTEKE
Zemlja.pdf
ISBN
5342808599572

OPIS

Zbirka priročnikov, v kateri bodo zvedavi otroci našli odgovore na številna vprašanja. Jedrnato besedilo spremljajo ilustracije in fotografije. V knjigi so predstavljene naslednje teme: naš planet, oceani in celine, mogočna gorstva, naravna čudesa, ognjeniki, ko se zatresejo tla, vode na kopnem, modri planet, otoki, muhasto vreme, zeleni planet, življenjska okolja, naravna bogastva in prebivalci sveta.

So ena večjih zadrug, ki deluje na način socialnega podjetništva oziroma s statusom socialnega podjetja, in hkrati ena redkih, ki ima v svojih zabojčkih za dostavo v paleti ekoloških ... Ljudje in zemlja Ljudje in zemlja. V oddaji bomo spregovorili o obnovi Biljenskih gričev, največjega slovenskega vinograda.

1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Price.

POVEZANE KNJIGE