Zemlja

Zemlja - Emmanuelle Kecir-Lepetit | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emmanuelle Kecir-Lepetit
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Zemlja.pdf
ISBN
9811423989505

OPIS

Zbirka priročnikov, v kateri bodo zvedavi otroci našli odgovore na številna vprašanja. Jedrnato besedilo spremljajo ilustracije in fotografije. V knjigi so predstavljene naslednje teme: naš planet, oceani in celine, mogočna gorstva, naravna čudesa, ognjeniki, ko se zatresejo tla, vode na kopnem, modri planet, otoki, muhasto vreme, zeleni planet, življenjska okolja, naravna bogastva in prebivalci sveta.

Priporočljiv za ukoreninjanje potaknjencev občutljivih na hranila. Substrat je prilagojen tudi za profesionalne uporabnike za setev in pikiranje v setvene platoje ali multi plošče.

V dinamičnem, poučnem in zanimivem pogovoru med Katarino in Branko boste lahko izvedeli kaj Diamantna… Ljudje in zemlja. Izobraževalni / Svetovalna oddaja, Slovenija Oddaja Ljudje in zemlja je izobraževalno-svetovalna, namenjena vsem, ki jih zanimajo kmetijske teme.

POVEZANE KNJIGE