Temne sile Britanije

Temne sile Britanije - Simon Scarrow | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Scarrow
DIMENZIJA
10,52 MB
IME DATOTEKE
Temne sile Britanije.pdf
ISBN
5269830581965

OPIS

Rimska Britanija, 52. n. št.Zahodna plemena, ki jih v sovraštvu do Rima podžigajo fanatični verski voditelji druidi, se pripravljajo na spopad. Toda ali bodo kos disciplini in pogumu legionarjev?Centurion Makro, ki je bil ranjen v manjšem spopadu, ostane v trdnjavi kot poveljnik, medtem ko prefekt Kato vodi prodor globoko v gore. Katova misija: uničiti druidsko oporišče in s tem utrditi triumf Rima nad domačini. Toda zima je pred vrati in pot do otoka Mona je v ledenem dežju in snežnih viharjih skorajda neprehodna, rimske čete pa nenehno ovirajo še napadi domačinov, ki jim za nobeno ceno niso pripravljeni prepustiti svojega ozemlja.Ko izvidnica poroča Makru, da so vasi v okolici utrdbe vedno bolj prazne, se v mislih tega prekaljenega vojaka porodi strašen sum. Je namestnik guvernerja legat Kvintat podcenjeval sovražnika, so njegovo vojaško presojo spodkopale ambicije? Če ima sovražnik premeten in smrtonosen načrt, bodo ceno plačali Kato in njegovi možje.

št.Zahodna plemena, ki jih v sovra... Domov > Romani > Zgodovinski romani > Temne sile Britanije (trda veza) Simon Scarrow. Temne sile Britanije (trda veza) Tiskaj; Epska bitka v najnevarnejši rimski provinci ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Zgodovinski roman > Temne sile Britanije Temne sile Britanije Simon Scarrow.

Vojska jih je prenehala uporabljali v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Ena od utrdb je naseljena od leta 1967, njeni prebivalci so se razglasili za kneževino, neodvisno od Velike Britanije. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Temne sile Britanije.

POVEZANE KNJIGE