Skrivnostni basist

Skrivnostni basist - Kylie Scott | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Scott
DIMENZIJA
11,99 MB
IME DATOTEKE
Skrivnostni basist.pdf
ISBN
3367755437573

OPIS

Zmenek za eno noč ne bi smel imeti takih posledic …Življenje Lizzy Rollins se je zaradi dveh majhnih črtic na testu nosečnosti za vedno spremenilo, in to zaradi napake, ki jo je naredila v Las Vegasu. Noč je preživela z Benom Nicholsonom, seksi basistom skupine Stage Dive, z moškim, ob katerem ni mogla brzdati poželenja. Lizzy se zaveda, da čudovitega rok zvezdnika resna zveza ne zanima. Toda želi si, da bi bilo drugače.Ben ve, da mu je Lizzy prepovedana, saj je svakinja njegovega najboljšega prijatelja, zato se je kljub močni kemiji med njima izogiba. Ampak ko v mestu greha podleže trenutku slabosti, ugotovi, da to, kar se zgodi v Vegasu, ne ostane vedno v Vegasu. Zdaj z Lizzy ne bi mogla biti močneje povezana … Toda ali se bosta povezali tudi njuni srci?Ostanite pokonci vso noč z zapeljivimi rokerji iz skupine Stage Dive, kultne zbirke pisateljice uspešnic s seznama New York Timesa Kylie Scott, avtorice Božanskega pevca, Ognjevitega bobnarja, Strastnega kitarista.

MUNIH, Maja. Ogledujem se v resnici ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Skrivnostni basist (Stage Dive, #4) Published July 18th 2016 by Učila International Hardcover, 268 pages Author(s): Kylie Scott (Goodreads Author) ISBN13: 9789610030560 Edition language: Slovenian Average rating: 4.05 (19 ratings) more details ... Vroča skrivnost je prva knjiga iz čutne trilogije Skrivnostni vitezi.

Ostanite pokonci vso noč z zapeljivimi rokerji iz skupine Stage Dive, kultne zbirke pisateljice uspešnic s seznama New York Timesa Kylie Scott, avtorice Božanskega pevca , Ognjevitega bobnarja in Strastnega ... Portal za sodobne zenske. Dnevni horoskop, nasveti za fitness in dijete, zdravje, moda in vse kaj lahko zanima moderno žensko. Čas zadnje spremembe strani: 00:36, 31.

POVEZANE KNJIGE