Prah in pepel

Prah in pepel - M. J. Arlidge | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. J. Arlidge
DIMENZIJA
5,17 MB
IME DATOTEKE
Prah in pepel.pdf
ISBN
2400712628328

OPIS

Southamptonske ulice že nekaj noči zapored žarijo v soju plamenov. Besnenje treh požarov pa ni zgolj nesrečen splet okoliščin. Višja inšpektorica Helen Grace sluti, da ognjeni zublji napovedujejo pogubo, s kakršno se še ni spopadla.Tokratni požigalec ne išče potešitve svojih bolestnih nagnjenj, njegov namen je veliko srhljivejši: niz skrbno zasnovanih in premišljenih umorov.Ampak zakaj je izbral ravno te žrtve? Zakaj to počne? In kdo bo na vrsti sedaj?Sod smodnika, do roba napolnjen s strahom, sumničenji in grozo, je pripravljen. Manjka samo še iskra, da vse skupaj vrže v zrak …Četrta v nizu odličnih kriminalk z višjo inšpektorico Helen Grace.

Torej ne moremo živeti tako, da sledimo prahu, hodimo za stvarmi, ki danes so, jutri pa izginejo. Vrnimo se k Duhu, Darovalcu življenja, vrnimo se k Ognju, ki oživlja naš pepel, k Ognju, ki nas uči ljubiti. ŠTEFAN ŽEROMSKI: Prah in pepel; 1965; 1.

... Pepel nas tako spominja na pot našega obstoja: iz prahu v življenje. Smo prah, zemlja, glina, vendar pa če dopustimo, da nas oblikujejo Božje roke, postanemo čudo.

POVEZANE KNJIGE