Pot srečanja

Pot srečanja - Jorge Bucay | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
8,36 MB
IME DATOTEKE
Pot srečanja.pdf
ISBN
4395213742005

OPIS

V drugi knjigi od štirih v zbirki Kažipoti avtor bralca popelje k odkrivanju drugega, ljubezni in spolnosti. Sobivanje, privlačnost, spolnost, zaupanje, stik so mejniki na poti, na kateri avtor demistificira nekatera najbolj trdovratna prepričanja o ljubezni in seksu v naši kulturi. S pomočjo teorije in navdihujočih zgodb spregovori o družinskih odnosih in se še zlasti posveti partnerskemu življenju, ljubezni in zakonu. Na stežaj nam odpre vrata v univerzum svojih zamisli in nas ob tem nevsiljivo pripravi do tega, da temeljito pretresemo svoje. Ko premagamo to novo etapo poti, je za nami zagotovo vsaj eno srečanje: srečanje z lastno sposobnostjo ljubiti drugega.

... Klinična pot obravnave pacientov na zdravljenju ran z negativnim tlakom na Onkološkem inštitutu Ljubljana 2015, 12 str. pdf.

Petrina zgodba o njenih bolečinah med odraščanjem. Objavljamo zgodbo Petre, ki je utrinke iz svojega življenja zaupala v Stični mladih na eni od delavnic.

POVEZANE KNJIGE