Poslednja

Poslednja - Alexandra Oliva | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alexandra Oliva
DIMENZIJA
8,21 MB
IME DATOTEKE
Poslednja.pdf
ISBN
5151791292825

OPIS

Igre lakote … za odrasle.Kaj je res, kadar neresnično prevlada nad resničnim?Dvanajst popolnih tujcev v resničnostnem šovu. Dvanajst ljudi, ki se bori za preživetje sredi ameriške divjine. Okolje, posejano s pastmi,v katerem je vsaka napaka lahko usodna. Skrajne razmere, ki zahtevajo hud telesni napor in načenjajo duha. Dokler ne odnehaš. Dokler se ne vdaš. Dokler ti ne spodleti. Vsem, razen poslednji tekmovalki. Najmočnejši, najbolj iznajdljivi. Toda kako lahko v takih razmerah, na koncu telesnih in čustvenih moči, še presodiš, kaj je res in kaj ne?Ameriška pisateljica Alexandra Oliva nas v napetem in provokativnem psihološkem trilerju opozarja, kako pomembno vlogo igrajo mediji v našem dojemanju resničnosti – kako hitro pod njihovim vplivom podamo sodbo in kako zlahka podležemo manipulaciji.»Razburljiva knjiga za vse, ki ste kdaj pomislili, da pojav resničnostne televizije napoveduje konec sveta.«- Karen Joy Fowler

V sodni dan veruje velika večina kristjanov.Poslednja sodba je omenjena tudi v nicejsko-carigrajski veroizpovedi, ki jo priznava velika večina kristjanov.. Po prepričanju Rimskokatoliške in pravoslavnih Cerkva, pa tudi po prepričanju nekaterih protestantov bo ob koncu sveta Bog telesno obudil mrtve, tako da jim bo ustvaril nova telesa in jih združil z ustreznimi ... ZVEZDE GRANDA UŽIVO 2021 - emisija 56.

objavljeni roman. Čeprav je več njegovih del že zaživelo na filmskem platnu, med njimi The Notebook, Ljubezen v steklenički, Nights in Rodhante, je Poslednja pesem njegovo prvo delo, ki je ugledalo temo kinodvoran v istem letu po knjižnem izidu.

POVEZANE KNJIGE