Nenavadno romanje Harolda Frya

Nenavadno romanje Harolda Frya - Rachel Joyce | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rachel Joyce
DIMENZIJA
5,20 MB
IME DATOTEKE
Nenavadno romanje Harolda Frya.pdf
ISBN
4704953202603

OPIS

»Morda je to tisto, kar ta svet potrebuje. Malo manj razuma in malo več vere.«Pred kratkim upokojeni Harold Fry živi v majhni angleški vasici z ženo Maureen, ki ji gre očitnona živce vse, kar Harold naredi. Njuno življenje je dolgočasna rutina, dan je podoben dnevu. Potempa nekega jutra Harold prejme pismo ženske, ki je ni videl ali slišal že zadnjih dvajset let. QueenieHennessy leži v hospicu in mu piše, da bi se poslovila. Harold ji sprva namerava odgovoriti les kratkim sporočilom, ko pa stoji pred poštnim nabiralnikom, se naenkrat premisli. Odloči se,da ji mora pismo izročiti osebno. Tako se začne njegovo romanje. Prepričan, da Queenie ne boumrla, dokler ne bo prišel do nje, se peš poda na tisoč kilometrov dolgo pot do hospica, v upanju,da bo s tem rešil ne le izgubljeno prijateljstvo, temveč tudi sebe.Očarljivi prvenec britanske pisateljice Rachel Joyce (1962) je bil nominiran za nagrado manbooker, revija Washington Post pa ga je uvrstila na seznam najboljših knjig leta 2012.

SPET SO ODPRTI KLUBSKI CENTRI; Darilo za vas (cena: 32,96 evra) Prvenec britanske pisateljice Rachel Joyce Nenavadno romanje Harolda Frya, ki je bil nominiran za nagrado booker, in po izboru Washington Posta sodi med najboljše knjige leta 2012, je v prevodu Neže Božič tudi na slovenskih knjižnih policah. Pred kratkim upokojeni Harold Fry živi v majhni angleški vasici z ženo Maureen, ki ji gre očitno na živce vse, kar Harold naredi. Nenavadno romanje Harolda Frya (Žepnica) Rachel Joyce.

Lipicanci na Univerzi; petek, 16. junij 2017.

POVEZANE KNJIGE