Moja roka v tvoji

Moja roka v tvoji - Mariasun Landa | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mariasun Landa
DIMENZIJA
10,18 MB
IME DATOTEKE
Moja roka v tvoji.pdf
ISBN
1057515383064

OPIS

Moja roka v tvoji je prvoosebna pripoved trinajstletnega Xavija o težavah s komunikacijo v sodobni družbi. Zgodbo odraščajočega mladostnika, ki ga mamina izbira novega partnerja tako preseneti, da se odloči za beg od doma, je baskovska avtorica Mariasun Landa zasnovala problemsko, a obenem tudi psihološko poglobljeno, družbeno vpeto in formalno odprto.Besedilo je v izvirniku izšlo leta 1995, bilo v naslednjih letih prevedeno v vse jezike Iberskega polotoka ter toplo sprejeto med bralci.

Xavi je izgubil očeta še ko je kot ribica plaval v akvariju maminega trebuha. 268548096), Ko so mačke tako same (prevod: Barbara Pregelj, COBISS.SI-ID - 266592768), Moja roka v tvoji (prevod: Marija Uršula Geršak, COBISS.SI-ID - 286458112). Krokodil pod posteljo Zgodba govori o preprostem uradniku in njegovem življenju. Vzdrževanje sistema.

Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: »Nisem v ničemer dober in sem slab v vsem?« se sprašuje Petit, ki si želi le malo miru in priročnik, ki bi mu razjasnil dvome. Zabavna in poučna zgodba brez obsojanja, v kateri prepoznamo lastne dvome in protislovja.

POVEZANE KNJIGE