Moč miselnosti

Moč miselnosti - Carol S. Dweck | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carol S. Dweck
DIMENZIJA
3,85 MB
IME DATOTEKE
Moč miselnosti.pdf
ISBN
3664495467588

OPIS

Nova psihologija uspehaCarol S. Dweck, svetovno priznana doktorica psihologije z Univerze Stanford, je v desetletjih raziskav o doseganju uspehov odkrila nekaj resnično prelomnega – moč naše miselnosti.Carol Dweck v knjigi pojasni, zakaj nam uspeha ne morejo prinesti samo naše sposobnosti in naravna nadarjenost, ampak je ta odvisen od tega, ali gledamo nanje s stališča toge ali prožne miselnosti. Jasno pokaže, da hvaljenje inteligence in sposobnosti ne krepi samozavesti in ne vodi k dosežkom, ampak lahko v resnici ogrozi uspeh. S pravo miselnostjo lahko motiviramo svoje otroke in jim pomagamo zvišati ocene, prav tako pa lahko uresničimo tudi svoje cilje – osebne in poklicne.Avtorica razkriva nekaj, kar vsi veliki starši, učitelji, poslovneži in športniki že vedo: kako lahko preprosta predstava o možganih ustvari ljubezen do učenja in neomajno vztrajnost, ki je osnova velikih dosežkov na vseh področjih.

Udeleženci delavnice bodo spoznali, na kakšen način razmišljajo in delujejo uspešni ljudje, ter se naučili to vpeljati v svoj vsakdan. pi Moč miselnosti : kako uresničiti svoje zmožnosti; Mindset II Moč miselnosti, Naučite se živeti Lepo ohranjene: 9e + ptt na knjigo. Datum: sreda, 8.

Študentski svet FRI > Novice > MOČ ZMAGOVALNE MISELNOSTI. 2017-10-27 0 Comments.

POVEZANE KNJIGE