Mali princ

Mali princ - Antoine de Saint-Exupéry | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antoine de Saint-Exupéry
DIMENZIJA
8,58 MB
IME DATOTEKE
Mali princ.pdf
ISBN
8215138567091

OPIS

Prvi večer sem tako zaspal na pesku, na tisoče kilometrov daleč od obljudenih krajev. Bil sem bolj osamljen kot brodolomec na splavu sredi oceana. Torej si lahko predstavljate, kako sem bil presenečen, ko me je ob svitu prebudil nenavaden glasek. Govoril je:»Prosim … nariši mi backa!«»Kaj?!«»Nariši mi backa …«Skočil sem na noge, kot bi me zadela strela z jasnega. Dobro sem si pomel oči. Dobro sem pogledal. In zagledal sem majhnega, izjemno nenavadnega fantiča, ki me je resno meril s pogledom.Večna zgodba, ki s svojo poetičnostjo in ganljivostjo spodbuja k sanjarjenju in razmišljanju vedno nove in nove generacije bralcev po vsem svetu!

- Toda ti boš jokala! Reče Mali princ. - Seveda, reče lisica.

Besede nam odkrijejo svoj pomen šele, ko jim odpremo srce. In to je sporočilo malega Princa, velikega človeka. Mali princ je prišel med ljudi, da bi jim odprl oči za lepoto okrog njih, ki je ne vidijo.

POVEZANE KNJIGE