Kitarski um 2

Kitarski um 2 - Mladen Bucić, Uroš Usenik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mladen Bucić, Uroš Usenik
DIMENZIJA
7,77 MB
IME DATOTEKE
Kitarski um 2.pdf
ISBN
8190111702732

OPIS

V letu 2015 sta Uroš in Mladen pripravila Začetnico za mlade kitariste, Kitarski UM 1, ki je pri učiteljih kitare in njihovih učencih naletela na odličen odziv. Tudi v učbeniku za drugi razred, ki je seveda pripravljen skladno z učnim načrtom za glasbene šole, navdušujejo zabavne barvne ilustracije Gregorja Cvetka, vsi posnetki zapisanih skladb pa so v zvočni obliki dostopni na spletni strani www.mohorjeva.org/kitarskium2.Učbenik združuje vso potrebno učno snov: tehnične vaje, lestvice, kadence, etude, skladbe. Predelava snovi poteka po tonalitetah. Pripravljen je širok izbor skladb iz različnih obdobij glasbene zgodovine ter novitete slovenskih avtorjev Moza Pelicana in Anžeta Palka. Priredbe slovenskih ljudskih pesmi so pripravljene za igranje s kitarsko spremljavo in v solo verziji. Učenci spoznavajo akorde in akordično igro, snov pa spremljajo raznolike tehnične vaje z navodili za vadenje. Dodane so tudi skladbe za kitarski duo – tudi obvezna skladba za 46. TEMSIG, kategorija 1. b.Naloge so zasnovane tako, da spodbujajo kreativnost otrok (in učiteljev), improvizacijo ter razvoj posluha. Učbenik je opremljen z zabavnimi barvnimi ilustracijami, zapisana so tudi navodila za mentorje. Velika dodana vrednost učbenika pa so posnetki skladb, ki so dostopni na spletni strani www.mohorjeva.org/kitarskium2.

Behringer OD 300 OVERDRIVE-DISTORTION Kitarski efekt. €24,90.

in Bucić, M Kitarski um 1 - začetnica za mlade kitariste Celjska Mohorjeva družba - Celje- Ljubljana 2015 1 X 19,5 INS Obrazci za glasbene šole 1,98 Glasbena beležka DZS 1-4 X 2,55 KOV Igor Cvetko, Eva D. Bahovec Predšolska vzgoja v vrtcih, Kurikulum za vrtce 2007 1-4 X 3,8 1.letnik PV 2020-2021. Vabljeni na informativni dan umetniške gimnazije, glasbena smer - redno in vzporedno izobraževanja na spodnji povezavi: https://informativni-dnevi.si/park ... PLESNE DELAVNICE NA RAZREDNI STOPNJI Simona Perša, 2012, diplomsko delo.

POVEZANE KNJIGE