Jesenski živžav

Jesenski živžav - Rotraut Susanne Berner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rotraut Susanne Berner
DIMENZIJA
8,68 MB
IME DATOTEKE
Jesenski živžav.pdf
ISBN
6861993179211

OPIS

Po zimi, pomladi in poletju pride v mesto jesen. Na glavnem trgu je zabava s plesom, v kulturnem domu pa razstava buč. Ob odprtju novega vrtca se otroci z lučkami odpravijo v povorki proti parku. Srečamo stare znance in iščemo pogrešanega papagaja …Priljubljena serija knjig, namenjenih opazovanju, igranju in pripovedovanju ob slikah, raste skupaj z otrokom, ob njej pa se zabava vsa družina.Nemška ilustratorka Rotraut Susanne Bernerje za svoje delo prejela številne nagrade, med drugimi tudi Andersenovo nagrado 2016.

Ob odprtju novega vrtca se otroci z lučkami odpravijo v povorki proti parku. Srečamo stare znance in iščemo pogrešanega papagaja … About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Založnik o knjigi Po zimi, pomladi in poletju pride v mesto jesen.

V ponedeljek nas je obiskala lepa gospa, oblečena v dolgo oranžno-rdeče krilo, brezrokavnik z veveričko in klobukom na glavi. Okrog nje se je v vetru vrtinčilo suho, jesensko listje.

POVEZANE KNJIGE