Izginula hči

Izginula hči - Amy Gentry | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Amy Gentry
DIMENZIJA
12,47 MB
IME DATOTEKE
Izginula hči.pdf
ISBN
3413932596153

OPIS

Psihološki triler, ki vas bo vse do zadnje strani držal v napetosti.Trinajstletno Julie Whitaker sredi noči ugrabijo iz njene sobe in edina priča je njena mlajša sestra Jane. Grozljivi dogodek pusti posledice na vseh družinskih članih, kljub temu pa Juliejini družini vendarle uspe ostati skupaj in upati, da je Julie še živa.Nato nekega večera po dolgih osmih letih brezciljnega iskanja sledi za ugrabljeno hčerko pozvoni na vratih. Domov se kot po čudežu in povsem nenadejano vrne Julie. Družina je vzhičena, toda Anno, Juliejino mamo, obhajajo vse večji dvomi. Je dekle, ki se je znašlo pod njihovo streho, res dolgo pogrešana hči ali pa se je nekdo kruto poigral z usodo užaloščene družine in je vse skupaj le del prevarantskega načrta?Anno čaka mučna in dolga pot odkrivanja skrivnosti ženske, ki se predstavlja za njeno hčer …

strani: 263. Prevod: Marko Bogataj Žanr: psihološki roman, kriminalni roman Narodnost: književnost ZDA Si res moja hči? Mirno družinsko življenje čez noč poruši ugrabitev trinajstletne Julie. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kriminalni roman > Izginula hči Izginula hči Amy Gentry.

Te dni pa je grška policija na otoku Kos našla deklico, ki je zelo podobna izginuli Denise. (Border Control: Spain: Episode 5) Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi. Med prvim odmevnejšim sojenjem vpletenim v denarno mrežo OneCoin, ki je pod pretvezo izdajanja kriptovalute več milijonom ljudi po svetu, tudi tisočem v Sloveniji, pobrala milijarde evrov, sta bili omenjeni zelo zanimivi imeni. Eno ključnih vlog v OneCoinu naj bi odigral eden od najelitnejših rejcev dirkalnih konj na svetu.

POVEZANE KNJIGE