Izbrane komedije IV

Izbrane komedije IV - Tone Partljič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Partljič
DIMENZIJA
6,65 MB
IME DATOTEKE
Izbrane komedije IV.pdf
ISBN
8183921783342

OPIS

V zbirki Izbrane komedije so objavljene komedije enega najbolj vsestranskih slovenskih literarnih ustvarjalcev Toneta Partljiča. Zanje je značilno, da avtor snov zajema iz okolja, ki ga dobro pozna in v katerem z ostrim, tudi sarkastičnim očesom opaža vsakovrstne anomalije in pretiravanja, predimenzioniranosti in trzavice. Četrta knjiga iz zbirke vsebuje naslednje komedije: Ščuke pa ni, Ščuke pa ne, Ščuka, da te kap.

Žanr:Komedija / Drama Režija:Dan Mirvish Glavne uloge:Jim Rash, David Koechner, Mae Whitman, Sasha Alexander, Nancy Travis, Bellamy Young, Lauren Miller Rogen, Eka Darville ... Top lista filmskih komedija. Nove komedije u kinima i na televiziji.

Komedija intrige izaziva smeh zbog nekog nesporazuma, pogreške. Smešno se postiže iznenadnim, neočekivanim obrtima, suprotnostima, pa junaci te komedije ne umeju da se snađu. Komedija je vrsta drame,odlikuju je duhoviti detalji, crta smiješne strane ljudskog života i ljudi, ismijava njihove nedostatke i mane..

POVEZANE KNJIGE