Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja

Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja - Jennifer Ashley | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Ashley
DIMENZIJA
5,30 MB
IME DATOTEKE
Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja.pdf
ISBN
4895434536490

OPIS

Daniel Mackenzie opravičuje sloves škandaloznega klana Mackenzie – je bogat, lep in nadarjen, ženske pa ga obožujejo. Ko spozna Violet Bastien, eno najslavnejših jasnovidk v Angliji, mu je takoj jasno dvoje: gospodična Bastien je sleparka in noro ga privlači.Violet ve, da v resnici ne more navezati stika z onstranstvom, toda zelo dobro zna prebrati ljudi. Hitro ugotovi, da je Daniel pameten in da ogroža njen sloves, vendar pa hkrati spozna, da je radodaren, čeden in nepopravljivo pregrešen.A sence iz preteklosti ji grozijo, da jo bodo uničile, zato zbeži iz Anglije in še enkrat več spremeni svojo identiteto

13,99 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Bojevnikova vrnitev (mehka vezava) 12,99 € Primerjaj Primerjaj.

Ko spozna Violet, mu je takoj jasno dvoje: gospodična je sleparka in noro ga privlači. Hudomušne pregrehe Daniela Mackenzieja. Ashley, Jennifer.

POVEZANE KNJIGE