Čarobnost v tebi

Čarobnost v tebi - Johanna Lindsey | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
6,25 MB
IME DATOTEKE
Čarobnost v tebi.pdf
ISBN
6881340727599

OPIS

Divja in lahkomiselna, kot večina njenih nepopravljivih bratrancev, Amy Malory doseže starost, ko bi se morala poročiti. Svoje zaljubljene poglede namenja najmanj primernemu moškemu zanjo: čednemu in zadržanemu kapitanu ladje, ki je nekoč zaradi piratstva skoraj dal obesiti njenega strica Jamesa.Warren Anderson je šokiran nad izzivalnim osvajanjem živahne nečakinje svojega najhujšega sovražnika. Ker ni prebolel izdajstva bivše nezveste ljubice, se odloči, da Amyjinim čarom ne bo podlegel. Ampak premaga ga hrepenenje po očarljivi zapeljivki, ki bo kmalu osvojila njegovo kljubovalno srce … in ga prisilila k čutni predaji ljubezni, ki bi zanetila nevaren družinski spor.

lep konec tedna tudi tebi..lep večer...)) Marici1603L • 6 let nazaj. Oh, Skavtka, vedno me popelješ v nek čudovit svet s svojim izborom pesmi in seveda z videom, ki ga dodaš izbrani glasbi ...

Pripravljen/a? In ker je ves univerzum v tebi, si ti tudi zlitje petih elementov. V tebi je VODA.

POVEZANE KNJIGE