V gruču do uspeha

V gruču do uspeha - Jeff Sutherland | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeff Sutherland
DIMENZIJA
11,95 MB
IME DATOTEKE
V gruču do uspeha.pdf
ISBN
4139693783737

OPIS

Scrum je način projektnega dela, ki že dolgo velja za najuspešnejšega v IT industriji. Pionir Scruma dr. Jeff Sutherland pa je po dveh desetletjih izkušenj napisal knjigo, namenjeno podjetjem, organizacijam in vsem, ki želijo povečati svojo učinkovitost. V tej knjigi boste potovali po vodilnih Scrumovih smernicah, kjer Jeffov sistem velike odgovornosti, timskega sodelovanja in konstantnih iterativnih izboljšav, med drugimi dosežki, popelje FBI v 21. stoletje, izpopolni dizajn cenovno dostopnega vozila, ki pelje do 225 km/h in porabi 2,8l/100 km, pomaga medijski organizaciji NPR pri poročanju o hitrih akcijah na Bližnjem vzhodu, spreminja sporazumevanje med farmacevti in pacienti, zmanjšuje revščino v Tretjem svetu ter celo pomaga ljudem pri načrtovanju porok in izvrševanju opravkov ob koncu tedna.

Preberi več ... "Skrivnost uspeha v življenju ni v tem, da človek dela tisto, kar ljubi, temveč da ljubi tisto, kar dela." Winston Churchill "Strahopetnost sestoji iz želje po uspehu in strahu, da ne bi uspeli." Neznan avtor "Umetnost biti drzen in hkrati zelo oprezen je umetnost uspeha." Bistvo uspeha je v navadah delati tisto, česar zgube nočejo delati. (Albert Gray) Neuspeh je posledica ne-vztrajanja.

Robinson. EKONOMIJA IN POSLOVANJE ekonomija.

POVEZANE KNJIGE