Šola Luči

Šola Luči - Petra Dobnikar, Uroš Dobnikar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Dobnikar, Uroš Dobnikar
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Šola Luči.pdf
ISBN
4733073425071

OPIS

Draga bralka, dragi bralec!Knjiga je nastajala več let. V njej so zapisani Zakoni življenja, vzorci človeškega delovanja in kako se prebuditi iz nevednosti v razumevanje življenja. Opisano je, kako odpreti življenjsko silo svoje notranjosti in se zbuditi v popolnem zavedanju. Knjiga te nauči povezati se s svojim višjim Jazom in uporabljati moči zdravljenja in ljubezni. Pokaže ti pot do osvoboditve sebe in svojega življenja. Knjiga želi pomagati človeku, da se reši vsega trpljenja. Jasno da vedeti, da spreminjanje zunanjega sveta ne rodi sadov srečnejšega življenja. Pelje te vse do jedra, v sam izvor vsega. Pokaže ti, kje se skrivajo tvoje bistvo, zdravilo, tvoj potencial, in te nauči na široko odpreti vrata te zakladnice. Prikaže ti, kako zelo enostavna je Resnica, in hkrati, kako težko je človeku poseči po tej Resnici, tem zdravilu.

02. 2021 Jezik*: Podatki o naročniku za dostavo.

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Predstavitev knjige Šola Luči Pot do Resnice z Manco Košir Knjiga Šola luči - pot do resnice avtorjev Petre in Uroša Dobnikar je nastajala več let. Vanjo sta strnila, kar se jima je razkrivalo na njuni življenjski poti: zakone življenja, vzorce človeškega delovanja in kako se prebuditi iz nevednosti v razumevanje življenja. Ustanovitelji podjetja Šola Luči - Zavod za ozaveščanje in prebujanje svobodnega življenja, Maribor in njihovi deleži na bizi.si. ŠOLA LUČI poteka v treh nivojih.

POVEZANE KNJIGE