Šnofijeva druščina 2

Šnofijeva druščina 2 - Matej de Cecco, Boštjan Gorenc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matej de Cecco, Boštjan Gorenc
DIMENZIJA
8,12 MB
IME DATOTEKE
Šnofijeva druščina 2.pdf
ISBN
2849056178424

OPIS

Kot pove že njegovo latinsko ime Canis snofius carskius, je Šnofi najbolj carski pes na svetu. A je tudi kavalir in zato mesto na vrhu te lestvice prepušča svoji simpatiji, Kodrlajsasti Pepci.Štirinožca skupaj s človeškima najstnikoma Čopko in Pilkom skačeta iz pustolovščine v pustolovščino in kvarita načrte pritlehnim podležem.V drugem zvezku zabavnih prigod izpod peresa Boštjana Gorenca – Pižame in svinčnika Mateja de Cecca čakajo priljubljene junake pustolovščine, kakršnih še niste videli. Razen če ste jih prebrali v Pilu, ko so izhajale v mesečnih nadaljevanjih. Potem že veste, da to knjigo preprosto morate imeti. Drugi pa jim lahko verjamete na besedo. Častna pasja!

Piše Boštjan Gorenc Pižama. Riše Matej de Cecco. Šnofijeva druščina.

A je tudi kavalir in zato mesto na vrhu te lestvice prepušča svoji simpatiji, Kodrlajsasti Pepci. Štirinožca skupaj s človeškima ... Šnofijeva druščina 2: grintavi gusar, tečna trafikantka in kiparska kanalja (z Matejem de Ceccom), Mladinska knjiga, 2016) Šnofijeva druščina 3: herojski hologram, prefrigani palček in besni barabin (z Matejem de Ceccom), Mladinska knjiga, 2017.

POVEZANE KNJIGE