Slovenija v objemu

Slovenija v objemu - Dario Cortese | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dario Cortese
DIMENZIJA
5,99 MB
IME DATOTEKE
Slovenija v objemu.pdf
ISBN
2534441765333

OPIS

Slovenija v objemu je izletniški vodnik, v katerem nas avtor popelje na 36 izbranih ciljev po Sloveniji in zamejstvu Hrvaške, Italije in Avstrije. Lahko dosegljive ravninske in srednjegorske izletniške potepe premagujemo brez težav, na njih pa spoznavamo veliko novega, za marsikoga tudi še neznanega. Domala vsi opisani izleti so primerni za vso družino. Nekaj več organizacije in potovalne logistike pri tem zahteva le peščica predlaganih dvodnevnih izletov, kar pa se nam na cilju bogato obrestuje.• 36 izbranih izletov• nazorni opisi poti• izrisi poti z zemljevidom• več kot 80 fotografij• koristni namigi, napotki in nasloviDario Cortese je diplomirani inženir agronomije, sicer pa samostojni publicist, predavatelj in že vrsto let organizator številnih delavnic v naravi, na katerih predstavlja in obuja uporabo naravne, lahko bi rekli kar »divje«, hrane. Je tudi ploden avtor številnih priročnikov o naravni hrani ter o privlačnih popotniških potepanjih po Sloveniji in zunaj njenih meja. Njegovo ustvarjalno delo, ki ga zaznamujejo tako številne objave v časopisih in revijah kakor tudi knjižne izdaje, presega klišejsko obravnavane tematike, s katero se vsakič znova vrača k človeku in naravi.

Še vedno smo polni občutkov, nepozabnih doživetij, hvaležni vsem, ki so nas tako lepo in toplo sprejeli, hvaležni Bogu, da nam je naklonil čudovito vreme skozi ves čas naše turneje. Vodilni slovenski spletni medij: aktualni dogodki iz Slovenije in tujine, športne novice ter ekskluzivni prispevki iz sveta zabave. Naša kmetija leži na 923 metrih nadmorske višine, v vasi Podlanišče, v objemu neokrnjene narave Cerkljanskega hribovja. Tu boste pozabili na svoj vsakdan, se ustavili, oddahnili, zadihali in začutili pristen stik z naravo.

Svetovljan, ki našteje 90 ... Na njej objema dva zelo pomembna moška. Prvi je njen sin Kristijan, ki je že nekaj časa najpomembnejši moški v njenem življenju, drugi pa je eden najuspešnejših pevcev pri nas, Jan Plestenjak.

POVEZANE KNJIGE