Sedem kratkih lekcij iz fizike

Sedem kratkih lekcij iz fizike - Carlo Rovelli | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carlo Rovelli
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Sedem kratkih lekcij iz fizike.pdf
ISBN
5438415386091

OPIS

Kazalo:Prva lekcija: Najlepša vseh teorijDruga lekcija: KvantiTretja lekcija: Arhitektura vesoljaCetrta lekcija: DelciPeta lekcija: Zrnati prostorŠesta lekcija: Verjetnost, čas in toplota črnih lukenjZa zaključek: Še o nas

Seveda imate prav, vendar si je pametno za knjižico Sedem… Readers' questions about Sedem kratkih lekcij iz fizike. 4 questions answered. Sedem kratkih lekcij iz fizike Carlo Rovelli 9,50 € Teorija relativnosti O posebni in splošni teoriji relativnosti (Splošnorazumljiv prikaz).

Rovelli med drugim v njej trdi tudi to: "Če ne zapravljamo časa, tudi nikamor ne ... Obstajajo "neki" primarni/mikro delci… ali drugače povedano kvanti (iz tega kvatna fizika), ki nastajajo in izginjajo, a so osnova za ves materialni svet, so steber tega sveta, ki ga poznamo. Če podam primer iz knjige (Sedem kratkih lekcij iz fizike), ki sem ga sam malo modificiral: "Predstavljajte si balonček napolnjen z zrakom. Sedem kratkih lekcij iz fizike, Carlo Rovelli.

POVEZANE KNJIGE