Prihajam vsak dan na breg

Prihajam vsak dan na breg - Ivan Sivec | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Sivec
DIMENZIJA
8,17 MB
IME DATOTEKE
Prihajam vsak dan na breg.pdf
ISBN
3825045899048

OPIS

Ganljiva ljubezenska zgodba, ki se dotakne srca. Začelo se je z nedolžno, mlado in iskreno ljubeznijo, izteklo pa v nesrečo, v kateri je umrlo deset mornarjev, in v večno ljubezen dveh zaljubljencev, ki sta se ponovno združila šele po dolgih desetletjih.

Ganljiva in čutna ljubezenska zgodba, ki se dotakne srca. To je zgodba, ki jo je naplavilo morje … O njej se nemo pogovarjajo ribe v globinah Jadranskega morja.

Že davno odšel je v svet mladi mornar čez morje, morje to grenko kot solze. Prihajam vsak dan na breg ljubezenska balada. Avtorji Sivec Ivan (avtor) Leto izdaje 2016 COBISS.SI-ID 284581120; Isbn 978-961-275-142-5 Jezik slovenski Vezava trda Izdaja tiskana Založba ZALOŽBA KARANTANIJA ET ORBIS D.O.O.

POVEZANE KNJIGE