Poslušaj me, tebi pojem

Poslušaj me, tebi pojem - Katarina Nadrag | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katarina Nadrag
DIMENZIJA
8,15 MB
IME DATOTEKE
Poslušaj me, tebi pojem.pdf
ISBN
1916090874691

OPIS

Roman Katarine Nadrag je poln življenja. Po eni strani nas sooča s krutim, nasilnim, odvisnim, vzvišenim po drugi pa harmoničnim, naklonjenim, intimnim, ljubečim. Glavna silnica je usmerjena v osebnostno rast protagonistke Polone.Vseskozi se med vrsticami odpirajo pereča družbena vprašanja. Avtoričini odgovori so jasni. Razbiramo jih posredno iz razpletov dogodkov, občasno tudi neposredno iz samozavednega, emancipiranega vedenja. Katarina Nadrag pripoveduje živo, povsem blizu življenju, ko bridko zaboli ali ko se čustva naklonjenosti in bližine raznežijo v brezčasje.Roman Poslušaj me, tebi pojem je veličastno preseganje obremenjujočih vzorcev bivanja, je odločna izpoved o uveljavljanju v družbi, globokem zaupanju v rast osebnosti in presenetljivo odkriti moči, ki se pojavi, ko smo sposobni prisluhniti otroku, je ljubeče padanje v objeme.

Katarina Nadrag je po odmevnem romanu Utopljene sanje (2010), v ... Na velikonočni ponedeljek nas v oddaji S knjižnega trga čakajo prvi del trilogije Tineta Hribarja Nesmrtnost in neumrljivost, pesniška zbirka Tomislava Marijana Bilosnića Molitve, roman Katarine Nadrag Poslušaj me, tebi pojem in monografija Egona Pelikana Tone Kralj in prostor meje.Recenzije so napisali Martin Lipovšek, Diana Pungeršič, Gaja Pöschl in Iztok Ilich. Iz razbitih koščkov lahko vedno nastane kaj novega, še lepšega … Knjiga opisuje življenje odrasle ženske Polone, ki je v otroštvu doživela preveč ponižanj, selitev in krivic. Roman Poslušaj me, tebi pojem je veličastno preseganje obremenjujočih vzorcev bivanja, je odločna izpoved o uveljavljan-ju v družbi, globokem zaupanju v rast osebnosti in presenetljivo odkriti moči, ki se pojavi, ko smo sposobni prisluhniti otroku, je ljubeče padanje v objeme. dr.

Knjigarna +39 040 363494. [email protected] Kranj.

POVEZANE KNJIGE