Poslušaj me, tebi pojem

Poslušaj me, tebi pojem - Katarina Nadrag | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katarina Nadrag
DIMENZIJA
6,56 MB
IME DATOTEKE
Poslušaj me, tebi pojem.pdf
ISBN
6440571144604

OPIS

Roman Katarine Nadrag je poln življenja. Po eni strani nas sooča s krutim, nasilnim, odvisnim, vzvišenim po drugi pa harmoničnim, naklonjenim, intimnim, ljubečim. Glavna silnica je usmerjena v osebnostno rast protagonistke Polone.Vseskozi se med vrsticami odpirajo pereča družbena vprašanja. Avtoričini odgovori so jasni. Razbiramo jih posredno iz razpletov dogodkov, občasno tudi neposredno iz samozavednega, emancipiranega vedenja. Katarina Nadrag pripoveduje živo, povsem blizu življenju, ko bridko zaboli ali ko se čustva naklonjenosti in bližine raznežijo v brezčasje.Roman Poslušaj me, tebi pojem je veličastno preseganje obremenjujočih vzorcev bivanja, je odločna izpoved o uveljavljanju v družbi, globokem zaupanju v rast osebnosti in presenetljivo odkriti moči, ki se pojavi, ko smo sposobni prisluhniti otroku, je ljubeče padanje v objeme.

Besedilo: Igor Kavčič Kategorija: Arhiv člankov / torek, 24. januar 2017 / 12:36 Kranj - V dvorani Mestne knjižnice Kranj bo jutri, v sredo, 25.

Katarina Nadrag; POLETJE V GOSTILNI. Lara Paukovič ... TS360 - Tržaško knjižno središče.

POVEZANE KNJIGE